‘VAN NU’ salon # 8
van 12 september t/m 24 oktober 2020 

Van zaterdag 12 september tot en met zaterdag 24 oktober is bij Regio Art Rijnmond (RAR) het nieuwe tentoonstellingsseizoen 2020-2021 geopend  met nieuw werk van acht leden onder de toepasselijke titel VAN NU. Ellen Deckwitz, dichteres, schrijfster, theatermaakster en columniste voor onder meer NRC Next, NRC Handelsblad en De Morgen, gaf op 12 september om 16.00 uur de aftrap van het nieuwe seizoen. 

De acht deelnemende kunstenaars zijn Bram van Baalen, Jan BakkerEsther van DuffelenMarjon HoogendijkFriedie KloenEls PardonInger Steyn en Sasha Zuidam.   De acht kunstenaars willen met de tentoonstelling zoveel mogelijk werk laten zien dat de afgelopen periode is gemaakt. Bij sommigen heeft de Corona-pandemie direct zijn weerslag op het werk. Anderen zijn echter stug doorgegaan, afgesloten van de buitenwereld, zonder merkbare invloed op het werk. De onderlinge tegenstellingen maken deze tentoonstelling extra interessant.

Op zaterdag 24 oktober is Inger Steyn voor het afsluiten van de tentoonstelling van 13.00 uur tot 17.00 uur aanwezig in de galerie. De opening van de start van het nieuwe seizoen kunt u via onderstaand filmpje bekijken.