OEUVRE TENTOONSTELLING ARIE MEULDIJK
Nog te zien t/m 13 september in Geervliet

Tot 13 september kunt u in Museum Geervliet, in het voormalige raadhuis, de oeuvre tentoonstelling van Arie Meuldijk ‘DIT BEN IK’  bezoeken. U bent er welkom op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.oo uur en op afspraak.

De tentoonstelling is geheel gewijd aan de Geervlietse kunstenaar en RAR-lid Arie Meuldijk. Op de beganegrond van Museum Stadhuis Geervliet is een oeuvretentoonstelling van zijn werk ingericht.

De tentoongestelde werken uit verschillende perioden en in verschillende technieken geven niet alleen een beeld van het vakmanschap en de veelzijdigheid van Arie, maar laten vooral ook zien wat hem bezighoudt, raakt en wie hij is.

Te zien zijn portretten, schetsen, aquarellen en etsen van dorps- en stadsgezichten, aquarellen van bloemen, schilderijen van planten en schilderijen geïnspireerd door zijn buitenlandse reizen.

De tentoonstelling is tot stand gekomen in samenwerking met de Stichting Oud Geertvliet, die het museum beheert. De stichting bestaat dit jaar 50 jaar en Arie is al ruim 50 jaar actief als kunstenaar. De tentoonstelling biedt een overzicht van werken die  Arie de afgelopen 50 jaar heeft gemaakt.

Voor meer info www.oudgeervliet.nl of neem contact op Arie Meuldijk