HET KUNSTCAFE

Vanachter de glazen tafel in Galerie Art Rijnmond in Spijkenisse vindt het kunstcafé plaats met exposanten als gast, optredens, gesprekken over de stand van zaken in de kunst in het algemeen. Gastheer: Jan Hoogendoorn. Presentator/interviewer en bestuurslid van Regio Art Rijnmond. 

Kunstcafé # 3! is op zondag 6 februari van 15.00-17.00 uur.  U kunt zich hiervoor aanmelden door onderstaand formulier in te vullen o.v.v. Kunstcafe #3!. Let op: het aantal personen is maximaal 20. Toegang verloopt op volgorde van aanmelding.

TERUGBLIK

RAR KUNSTCAFE #1 
Gedurende de expositie ‘Het Experiment’ is op zaterdag 16 oktober een start gemaakt met Het Kunstcafé  In een ongedwongen sfeer vertelden RAR leden Els Pardon en Friedie Kloen hoe hun werk door de expositie een andere richting in heeft kunnen slaan; De kunstvraag; wat is de meerwaarde van het experimenteren voor de ontwikkeling van je werk. Na de pauze was er tijd om met elkaar in gesprek te gaan en gedachten uit te wisselen met het publiek.

RAR KUNSTCAFE #2
Koos Veerkamp, – Expositie Meeting outside in the distance – ging tijdens Kunstcafe # 2 in gesprek ons gezelschap.  Na de pauze besprak men of kunst van “makers in opspraak” anders gewaardeerd zou moeten worden. Interessant thema in deze tijden. Bijzondere gesprekken gelardeerd met goede muziek van Jos van Oost.