OVER REGIO ART RIJNMOND

Kunstenaarsvereniging Regio Art Rijnmond is een platform voor eigentijdse beeldende kunst in de regio Rijnmond en omstreken. Vanuit het monumentale pand in het historische deel van Spijkenisse, zijn vanuit het  voormalige gemeentehuis aan het Noordeinde 7,  regelmatig exposities en tentoonstellingen te zien van zowel kunstenaars uit de regio als internationaal vermaarde kunstenaars.

Regio Art Rijnmond beschikt over een grote collectie eigentijdse beeldende kunst.  Schilderijen, aquarellen, tekeningen grafiek, fotografie, maar ook beelden en objecten. Naast kunst online voor particulieren heeft Galerie Art Rijnmond aantrekkelijke condities voor bedrijven en instellingen bij het kopen of lenen van artworks. Daarnaast verzorgt Regio Art Rijnmond binnen- en buitenschoolse kunsteducatie en biedt ruimte aan bedrijven en particulieren om in een bijzondere omgeving evenementen te organiseren.

De galerie initieert tevens uitwisselingen met nationale en internationale kunstenaarsverenigingen en is nauw betrokken bij  kunst- en cultuur activiteiten in de regio die RAR van harte steunt. U kunt daarbij denken aan Talent op straat, Kunstroute Nissewaard en de Kunstweek.