Esther van Duffelen

website kunstenaar
linkedin kunstenaar

jadskljfkdlasjflasllllllllfaaljfkadsjfkladsjkfjdskljfkdsjfkljadskjfkldsjfkjdskfljdskljfkldsfjkdsljfkdsjkfljdskjfkldsjkfjdskljfkldsjfkljdskfjkdsjfkldsjfkdsjfkldsjkfjdskljfkldsjfkldsjfkldsjfkladsjafkljdsklfjkldsjfkldsjfkldsjfkldsjkfjdskljfkldsjflkdsjfkldsjklfjVVan zaterdag 12 september tot en met zaterdag 24 oktober opent kunstenaarsvereniging Regio Art Rijnmond (RAR) het nieuwe tentoonstellingsseizoen 2020-2021 met nieuw werk van acht leden onder de toepasselijke titel ‘VAN NU’.  De acht deelnemende kunstenaars zijn Bram van Baalen, Jan BakkerEsther van DuffelenMarjon HoogendijkFriedie KloenEls PardonInger Steyn en Sasha Zuidam

ESTHER VAN DUFFELEN en “VAN NU”
ROUWKLEDING
Esther van Duffelen studeerde in 1995 af aan de WDKA met een collectie rouwkleding met een gouden randje. Einde als nieuw begin, een artistiek voorstel voor een levensinstelling van persoonlijke uitdagingen. Nog steeds is haar werk interdisciplinair, op het snijvlak van kunst en mode. Esther is werkzaam als beeldend kunstenaar/fotograaf en docent. Haar fotografie gaat over kijken. Haar onderwerp is de ontmoeting op straat. Ze werkt met verschillende thema’s, zoals ‘plek en voorbijganger’ en spontane portretten.

De Galerie is geopend op vrijdag en zaterdag van 13.00 – 17.00 uur. Op zaterdag 19 september is Esther in de galerie aanwezig en vertelt u graag over haar eigen werk en die van de mede-exposanten.

Foto : inzet Esther Van Duffelen