IK KOM GRAAG NAAR HET KUNSTCAFE

Zaterdag 16 oktober  zijn we gestart met de try-out van Het Kunstcafé en met succes. Het Kunstcafe #2 staat gepland op zaterdag 13 november van 15.00 – 17.00 uur. Hiervoor worden Leden en belangstellenden uitgenodigd te komen praten met elkaar in een ongedwongen sfeer over de expositie in de galerie met de kunstenaars en de stand van zaken in de kunst in het algemeen. Onder het genot van koffie, thee en/of een drankje hopen we in een prettige sfeer van gedachten te wisselen met elkaar. U bent van harte welkom. U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

Als kunstenaarsvereniging houdt Regio Art Rijnmond zich aan de regels voor de omgang met persoonsgegevens zoals deze zijn vastgelegd in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Door onderstaand formulier in te vullen laat u ons weten dat u aanwezig zult zijn op zaterdag 13 november om 15.00 uur. RAR is verplicht u bij het organiseren van evenementen te vragen naar uw Coronapas. Lees de  Coronamaatregelen.

(Klik na het invullen op “submit” links onder aan het formulier om deze te verzenden naar het team van Regio Art Rijnmond)