ONTVANGT U OOK ZO GRAAG EEN UITNODIGING VOOR DE OPENING VAN ONZE EXPOSITIES PER POST ?

Beste Kunstliefhebber,

U ontvangt van ons met enige regelmaat een nieuwsbrief met daarin een flyer waarin u uitgenodigd wordt voor de opening van onze exposities. Regio Art Rijnmond overweegt om uitnodigingen voor exposities weer via de fysieke post aan haar relaties toe te sturen. Op deze wijze toont Regio Art Rijnmond graag haar persoonlijke  waardering voor u als Kunstliefhebber. Deze uitnodigingen zijn aan de voorkant voorzien van een enkele afbeelding van het werk van een van de deelnemende kunstenaars aan onze exposities. Aan de achterkant vind u dan de tekst voor de uitnodiging. Dat hebben wij vroeger ook altijd gedaan. Hebben wij al adresgegevens van u dan willen we deze graag up to date houden. Vind u het leuk om uitnodigingen voor exposities in uw brievenbus te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.  Afhankelijk van de belangstelling laten we u graag, in onze nieuwsbrief van november, weten of RAR naast de digitale flyers ook fysieke uitnodigingen gaat versturen.

Als kunstenaarsvereniging houdt Regio Art Rijnmond zich aan de regels voor de omgang met persoonsgegevens zoals deze zijn vastgelegd in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

INSCHRIJVING GESLOTEN

Door onderstaand formulier in te vullen laat u ons weten dat u belangstelling heeft voor het ontvangen van een digitale uitnodiging per post. 

(Klik na het invullen op “submit” links onder aan het formulier om deze te verzenden naar het team van Regio Art Rijnmond)